Pakej Unifi Biz

on Ahad, 11 Oktober 2015

Apakah Pakej Unifi Biz ?

PAKEJ BIZ UNIFI



Unifi  Pakej Biz Adalah internet untuk kegunaan Pejabat atau orang yang berniaga. Apakah Yang Membezakan pakej Unifi Kediaman. Perbezaan nya adalah Free qouta untuk setiap pakej dan di mana tidak seperti pakej kediaman anda ada had kouta ( belum lagi di kuat kuasa kan). Malah ada pakej Unifi untuk bisnes ini yang akan mengunakan static ip address.

 Ia Amat Di galakan untuk yang ingin mendapat static IP

Dan Antara Pakej yang akan ditawarkan ialah Biz Dynamic Ip address dan BIZ static Ip address



PAKEJDownload Speed/Upload SpeedIP ADDRESSData QoutaPhoneEmail and Web HostingContractPrice
BIZ 55 MBPS  DYNAMIC
UNLIMITED UNTIL FUTHER NOTICE
NO FREE CALL 2GB Email
10 GB Web hosting
24 months199
BIZ 1010 MBPS DYNAMIC UNLIMITED UNTIL FUTHER NOTICEFREE CALL FOR RM30 PER MONTH2GB Email
10 GB Web hosting
24 months  289
BIZ 20
20 MBPS
DYNAMIC
UNLIMITED UNTIL FUTHER NOTICE
FREE CALL FOR RM50 PER MONTH
2GB Email 10GB Web hosting
24 Months
  359

Manakala Pakej Untuk Static IP address


PAKEJDownload Speed/Upload SpeedIP ADDRESSData QoutaPhoneEmail and Web HostingContractPrice
BIZ 55 MBPS  STATIC
UNLIMITED UNTIL FUTHER NOTICE
FREE CALL FOR RM 50 PER MONTH2GB Email
10 GB Web hosting
24 months599
BIZ 1010 MBPS STATICUNLIMITED UNTIL FUTHER NOTICEFREE CALL FOR RM 100 PER MONTH2GB Email
10 GB Web hosting
24 months  899

untuk Tujuan Pendaftaran sila ke Daftar Unifi online sekarang
Ranking: 5

{ 8 ulasan... read them below or add one }

Zie Has berkata...

kalau buat bisnes kena lah ambil bisnes pakej kan ... support pun lebihh cepat respond kalau ada masalah :)


11 Oktober 2015 4:48 PTG
Noriza Rahman berkata...

Wah...unifi untuk bisnes pun ada juga ye .


13 Oktober 2015 9:00 PG
Dunia Zumal berkata...

Unifi memang terbukti laju...


13 Oktober 2015 10:36 PG
Aju Mohit berkata...

belum pernah guna unifi ni lagi, tp ramai yg puashati dengannya


13 Oktober 2015 2:22 PTG
Tmregisterunifi berkata...

Ye, memang servis memuaskan.

Http://www..tmregisterunifi.com


14 Oktober 2015 12:45 PG
zool berkata...

unifi tak sampai kat kampung saya


14 Oktober 2015 1:02 PG
raihanah berkata...

skrg dah banyak kawasan ada unifi


12 November 2015 3:22 PTG
unifi coverage berkata...

informative post...Thanks for sharing .


25 Januari 2016 1:55 PTG

Catat Ulasan

 
© CARA DAFTAR UNIFI ONLINE All Rights Reserved